top of page

Boganmeldelse


Hvis du mangler en underholdende bog om sundhedsvæsenet, så kan jeg anbefale Steffen Jacobsens nyeste bog. Det er som sædvanlig en stor fornøjelse at læse hans skriverier.

Den har mange skønne beskrivelser af situationer fra den kliniske hverdag gennem en karriere, som strækker sig fra før, det hele gik galt med New Public Management og Sundhedsplatform. Steffen lægger som sædvanlig ikke fingre imellem. Læs bare dette citat med et par gode råd til afdelingsledelser og hospitalsdirektioner:

"Få nu nosserne syet på igen i stedet for blot at være bevidstløse gummistempler for ethvert forrykt tiltag, der er drømt af en eller anden DJØF'er i Regionen efter en overdosis selvfedme. Tag den store brinkmannske nej-hat på og råb: "Go fuck yourself!" næste gang. Jeg har aldrig været ude for, at afdelingsledelser har gjort andet and at stå ret og sige ja og amen til ALT, der er dalet ned fra oven. "Wir only followed ze orders from Berlin."

Steffens billedsprog og jongleren med adjektiver og superlativer er fænomenal. Pragfuld læsning.

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page