top of page
03.02.21: Debatindlæg i Rødovre Lokal Nyt om corona og lægedækning i Rødovre
Rødovre LN.jpg

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om Rødovre.

13.01.21: Debatindlæg i Folkebladet for Glostrup, Brøndby og Vallensbæk om corona og lægedækning i disse områder
Folkebladet.jpg

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om Glostrup, Brøndby og Vallensbæk.

13.01.21: Debatindlæg i Frederiksbergbladet om corona og lægedækning i disse områder
Slide1.jpeg

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om Frederiksberg.

13.01.21: Debatindlæg i Brønshøj-Husum Avis om corona og lægedækning i disse områder
bha-logo.jpg

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om Brønshøj-Husum.

05.01.21: Debatindlæg i Frederiksborg Amts Avis om corona og lægedækning i regionen
FAA.png

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om hele regionen.

06.01.21: Debatindlæg i Hvidovre Avis om corona og lægedækning i regionen
Hvidovre Avis.jpg

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om Hvidovre.

04.02.21: Debatindlæg fra 180grader.dk om coronapas, vacciner og mutationer
180grader.jpg

Et digitalt coronapas er på vej. Til en start vil man kunne se sin vaccination i slutningen af februar, og herefter formentlig også om man er testet negativ, og/eller om man har antistoffer. Detaljerne kendes ikke endnu, men coronapasset kommer.

13.04.21: Debatindlæg i Frederiksberg Amts Avis om jordemødrenes brug af Sundhedsplatformen
FAA.png

Der er meget debat om jordemødrenes arbejdsforhold, og specielt at de har for travlt på deres vagter på fødegangen. Imidlertid viser det sig, at de bruger ca. 50% af deres arbejdstid på at betjene Sundhedsplatformen frem for at være hos den fødende. Hvis vi kom af med Sundhedsplatformen, kunne vi derfor frigive enorme mængder tid, som ville reducere stress-niveauet betragteligt.

21.05.21: Debatindlæg i Berlingske Tidende om vaccinestrategien
Berlingske.png

Danmark har valgt at fjerne vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson fra det danske vaccinationsprogram. Der er imidlertid tusinder af danskere, som allerede har fået en vaccine fra AstraZeneca, og de tilbydes nu en vaccine fra Pfizer/BioNTec. nye data viser dog, at dette kan være forbundet med kraftige reaktioner/bivirkninger.

02.06.21: Debatindlæg i Villabyerne om udvidelse af antal psykologer i Region Hovedstaden
villabyerne-270x150.jpg

Det er blevet muligt at udvide antallet af privatpraktiserende psykologer i Region Hovedstaden med 30 nye kapaciteter.

08.06.21: Debatindlæg i Politiken om mad på sygehusene
Politiken.png

Der tales en del om CO2-reduktion i hospitalskøkkener, og det er en farlig vej at begive sig nedad. Det skyldes, at ernæringstruede patienter har brug for proteinberiget mad, og det indebærer animalsk protein for at kunne lykkes. Derfor er hospitalskøkkener nok det forkerte sted at fokusere på CO2-reduktion.

14.07.21: Debatindlæg i FrederiksbergLiv om køb af hospitalsgrunden
frbliv.jpg

Hospitalsgrunden på Frederiksberg blev i sin tid ved lov overdraget vederlagsfrit til først H:S og siden til Region Hovedstaden, og nu skal kommunen så betale 771 kroner for at få den tilbage igen. Det giver ikke mening.

27.08.21: Debatindlæg i Sundhedspolitisk Tidsskrift om lokale muligheder for at skrue på sygeplejerskernes løn
sundhedspoli tidsskr.jpg

Vi foreslår et funktionstillæg for at arbejde patientnært og et funktionstillæg for at arbejde på fuld tid.

bottom of page