03.02.21: Debatindlæg i Rødovre Lokal Nyt om corona og lægedækning i Rødovre

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om Rødovre.

13.01.21: Debatindlæg i Folkebladet for Glostrup, Brøndby og Vallensbæk om corona og lægedækning i disse områder

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om Glostrup, Brøndby og Vallensbæk.

13.01.21: Debatindlæg i Frederiksbergbladet om corona og lægedækning i disse områder

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om Frederiksberg.

13.01.21: Debatindlæg i Brønshøj-Husum Avis om corona og lægedækning i disse områder

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om Brønshøj-Husum.

05.01.21: Debatindlæg i Frederiksborg Amts Avis om corona og lægedækning i regionen

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om hele regionen.

06.01.21: Debatindlæg i Hvidovre Avis om corona og lægedækning i regionen

Der har i 2020 været stor travlhed i regionen med at sikre værnemidler og omorganisere på sygehusene, så vi kunne varetage opgaven med pasning af patienter med covid-19. Samtidig har vi formået at sikre lægedækning i hele regionen for alment praktiserende læger, så alle borgere nu kan få en praktiserende læger rimelig tæt på deres bopæl. Sidstnævnte har været et stort problem, men vi har nu fået knækket koden. Tallene i indlægget handler om Hvidovre.

04.02.21: Debatindlæg fra 180grader.dk om coronapas, vacciner og mutationer

Et digitalt coronapas er på vej. Til en start vil man kunne se sin vaccination i slutningen af februar, og herefter formentlig også om man er testet negativ, og/eller om man har antistoffer. Detaljerne kendes ikke endnu, men coronapasset kommer.

LINKS

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • YouTube Clean Grey

© 2020

 Jacob Rosenberg