top of page

Vil du hjælpe?

Der er mange opgaver i en valgkamp, så jeg har brug for al den hjælp, jeg kan få.
Der er flere måder at hjælpe på, f.eks. uddeling af flyers, ophænge plakater, kalenderstyring, koordinering af events og meget meget andet.
Skriv til mig, hvis du har tid og lyst til at hjælpe. Det behøver på ingen måde at trække tænder ud tidsmæssigt. Al hjælp kan bruges.
FRIVILLIG ARBEJDSKRAFT

Har du 3-4 timer til overs på dagen, hvor plakaterne skal hænges op, så vil du indgå i et team af dedikerede mennesker, som vil gøre en forskel. Du kan også hjælpe med uddeling af flyers i boligkvarterer eller f.eks. på en metro-station. Mulighederne er uendelige.

DU KAN VÆRE VÆRT VED ET EVENT

Har du en god idé til et event, hvor det glade budskab kan komme ud, så skriv endelig til mig. Så finder vi ud af noget. 

ØKONOMISK HJÆLP

Det er dyrt at føre valgkamp, så her kan du hjælpe ved at donere et mindre beløb. Pengene sendes direkte til storkredsens konto øremærket mit navn, hvorefter de går til min valgkamp. Send mig en besked, og så får du de nødvendige oplysninger, så pengene kan overføres. Selv små beløb har stor værdi, helt ned til 25 kroner, som dækker udgiften til en valgplakat.

DU KAN KONTAKTE MIG PÅ DENNE FORMULAR
bottom of page