top of page

Hvad skal vi gøre ved sundhedsvæsenet?

Jeg har tænkt meget over, hvordan vi kan gøre en forskel, så forholdene kan blive bedre i sundhedsvæsenet.

Der burde helt klart blive tilført betydelig flere midler til sygehusene, men det er desværre nok ikke realistisk. Det er derfor afgørende, at vi får set meget kritisk på forbruget af midler til de administrative funktioner (såkaldte kolde hænder). Her ligger en oplagt mulighed for at tilføre flere midler til de såkaldt varme hænder, dvs. dem der konkret varetager behandling og pleje. I RegionH taler vi om MILLIARDER af kroner, og der er ligeledes en del midler i de andre regioner.

Det kræver dog betydelig indsigt i den kliniske hverdag for at vurdere, hvor man kan flytte midler fra og til, så det giver bedst mulig effekt for patienterne. Derfor - og netop derfor! - skal vi have valgt så mange fagfolk som overhovedet muligt ind i regionsrådene landet over. Min opfordring til dig er derfor at få stemt læger, sygeplejersker, SOSU'er og andre fagfolk ind i alle regionsrådene. Partifarven er ikke så afgørende som uddannelse og indsigt i forholdene. Husk at stemme 21. november!

(Aktuelle indlæg er skrevet som kandidat til RV17 og KV17, og ikke som ansat i Region Hovedstaden).

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page