top of page

For lang ventetid på operation i RegionH

Nu må det da snart gå op for de ansvarlige, at det er Sundhedsplatformen, som er problemet! Og så oveni den årlige udsultning af varme hænder til fordel for kolde hænder! 2%-kravene gennem en årrække tillagt årlige besparelser - ja for 2%-kravene udmøntes kun på produktionssiden ved krav om øget aktivitet, mens der ved siden af dette lystigt skæres i lønbudgetterne! Samtidig eksploderer udgifterne til den centrale administration, og de er nu ca. 3 millarder kroner årligt i Region Hovedstaden!

Efter Sundhedsplatformen er det umuligt at nå det samme som før. Og ovenikøbet udrulles de forventede besparelser allerede nu. Sekretærer fyres i hobetal, og lægerne skal lave deres arbejde udover alt det almindelige lægelige arbejde. Man har måske troet, at lægerne bare sad og trillede tommelfingre og ventede på at få lov til at overtage sekretærernes arbejde? Jeg har været i branchen i >25 år, og jeg har altså ikke oplevet, at lægerne har tid til overs. Det er en fuldstændig forfejlet strategi.

Patienterne dør på ventelisterne. Dette er offentliggjort for karkirurgerne på Rigshospitalet, og årsagen er Sundhedsplatformen. Hvornår vågner de ansvarlige? Eller vælgerne for den sags skyld? Stem en fagperson ind i det kommende regionsråd. Jeg kunne da godt nævne et enkelt navn (smiley).

(Aktuelle tekst er forfattet som kandidat til RV17 og KV17, og ikke som ansat i Region Hovedstaden).

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page