top of page

Region Sjælland bør vente med Sundhedsplatformen

Så fat det dog, regionsråd og embedsfolk i Region Hovedstaden. Der kommer hver dag indlæg om hvor katastrofalt det er. Selvfølgelig et der også noget der fungerer, men bundlinjen er skræmmende. Vi må afkræve en seriøs opgørelse over, hvad det samlet set vil koste at fortsætte og hvad det vil koste at stoppe nu.

Vi vil givetvis se kø ved håndvasken jo tættere vi kommer på valget. Men sandheden kan ikke skjules. Sundhedsplatformen er en fejltagelse. Man bør erkende det og redde hverdagen for patienter og ansatte. Og det haster!

Og kære venner i Region Sjælland: Det vil nok være smart at vente lidt med implementeringen...

(Aktuelle er skrevet som kandidat til RV17 og ikke som ansat i RegionH).

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page