top of page

Advarsel: Også dette handler om Sundhedsplatformen...

Det kan være, at de berørte politikere og ikke mindst embedsfolk i RegionH er afhængige af deres indkomst. Dvs. hvis de erkender nederlaget, så er de måske bange for deres job. Det ville derimod give betydelig mere troværdighed, hvis de erkendte, at indkøb af Sundhedsplatformen var en fejl, for så kan vi undersøge, hvordan stumperne kan reddes.

Vi må have klarlagt fuldstændig ærligt, hvad det vil koste at fortsætte, og hvad det vil koste at stoppe her og gå over til noget andet. Der er et hav af afledte omkostninger i begge modeller, så det er selvfølgelig ikke simpelt, men der er mange kloge folk, som kan undersøge det nærmere. Måske var det en opgave for Sundhedsministeriet eller sågar Finansministeriet?

(Dette indlæg er skrevet som kandidat til RV17 og KV17 og ikke som ansat i Region Hovedstaden).

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page