top of page

Sundhedsplatformen er en katastrofe for registerforskningen

Dette kan måske virke lidt fjernt, hvis man ikke er indforstået, men det er en sand katastrofe dette her! Den danske registerforskning er noget nær verdens bedste, og resultaterne giver i den grad forbedringer for patientbehandling, forebyggelses-arbejdet, og meget andet.

Det står så grælt til, at vi ikke kan regne med resultaterne for den periode, vi nu har haft Sundhedsplatformen kørende. Så vi må se at få dette ordnet i en rasende fart. Måske man skulle skrotte IT-systemet og gå over til noget der virker. Nemlig indberetning ved lægesekretærerne, som har fungeret i årtier. VI VIL HAVE LÆGESEKRETÆRERNE TILBAGE.

(Dette indlæg er skrevet som kandidat til RV17 og KV17, og ikke som ansat i Region Hovedstaden).

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page