Sundhedsplatformen er en katastrofe for registerforskningen

November 13, 2017

Dette kan måske virke lidt fjernt, hvis man ikke er indforstået, men det er en sand katastrofe dette her! Den danske registerforskning er noget nær verdens bedste, og resultaterne giver i den grad forbedringer for patientbehandling, forebyggelses-arbejdet, og meget andet.

 

Det står så grælt til, at vi ikke kan regne med resultaterne for den periode, vi nu har haft Sundhedsplatformen kørende. Så vi må se at få dette ordnet i en rasende fart. Måske man skulle skrotte IT-systemet og gå over til noget der virker. Nemlig indberetning ved lægesekretærerne, som har fungeret i årtier. VI VIL HAVE LÆGESEKRETÆRERNE TILBAGE.

 

(Dette indlæg er skrevet som kandidat til RV17 og KV17, og ikke som ansat i Region Hovedstaden).

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Seneste blogindlæg

November 11, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

LINKS

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • YouTube Clean Grey

© 2020

 Jacob Rosenberg