top of page

En fødeafdeling på Bispebjerg Hospital er en dårlig idé

Der er mangel på både jordemødre og fødselslæger, så det vil være meget mere oplagt at udvide de eksisterende enheder. Og hvad så, når der er et dårligt barn? Der er ingen børnelæger på Bispebjerg Hospital, og anæstesilægerne er (endnu) ikke vant til nyfødte. Så man kunne lige så godt føde ude i byen på en fødeklinik. Det er at stikke befolkningen blår i øjnene at lade dem føde på et hospital, hvis hospitalet ikke er gearet til at tackle de komplicerede forløb.

Så støt hellere de små fødeklinikker eller udvid de eksisterende fødeafdelinger på andre sygehuse. Det er mere rationelt, sandsynligvis betydelig billigere, og i sidste ende også sikrere for de sjældne men desværre alvorlige forløb.

(Aktuelle indlæg er skrevet som kandidat til RV17 og KV17, og ikke som ansat i Region Hovedstaden).

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page