top of page

Kliniske vejledninger i Region Hovedstaden

I Region Hovedstaden har man ca. 55.000 behandlingsvejledninger. Heraf er der bare på Rigshospitalet hele 900 vejledninger om behandling med antibiotika. Vejledningsjunglen har således taget fuldstændig overhånd, og det er helt umuligt i hverdagen at bevare et nogenlunde overblik.

Og tænk hvor mange gode skrivebords-timer, som er gået med dette. Timer som med fordel kunne bruges på patienterne.

Man ved simpelthen ikke, hvad der foreligger af vejledninger, da der er alt for mange. Regionsdirektøren i Region Hovedstaden Hjalte Aaberg er på rette spor, idet han vil rydde op i dette, men der er langt igen. Eksempelvis kom der for nylig en 8-siders vejledning om, hvordan man laver mundhygiejne. Dette er der selvfølgelig ingen, der når at læse i en travl hverdag, og man går blot ind og børster tænder på en patient, som man plejer…

(Aktuelle tekst er forfattet som kandidat til RV17 og KV17, og ikke som ansat i Region Hovedstaden).

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page